Впроваджуємо сучасні технології в оселі економних господарів. Дізнайтеся про нові системи опаленння більше!

Як функціонує твердопаливний утилізаторний котел

Що таке піроліз?

Піроліз – це процес спалювання в умовах недостатньої кількості кисню. Результатом такого горіння є тверді продукти горіння і газ: тверді відходи - це зола і суміш летючих вуглеводнів плюс вуглекислоти.

Принцип роботи газогенератора (або піролізного котла), полягає в тому, що такий твердопаливний котел розмежовує процес теплотворенія на два процеси.

Перший - це звичайний процес горіння твердого палива при обмеженні подачі кисню. При дефіциті повітря тверде паливо дуже повільно тліє, виділяючи газ. Обмежує подачу кисню котел механічної заслінкою, яка в залежності від кількості повітря в топці відкривається або закривається. При цьому можна вручну «піддати жару», відкриваючи заслінку.

Друга частина процесу згоряння палива, полягає в прогоранні летючих відходів процесу горіння в першій топці. У другій топці прогорає піролізний газ - результат горіння твердого палива в першій топці.

Регулювання при цьому відбувається дуже просто. Термостат контролює процес горіння і змінює роботу котла рівно настільки, наскільки необхідно для вироблення необхідної кількості тепла. За принципом роботи він не особливо відрізняється від термостата для водонагрівача.

Основні переваги піролізних котлів:

-Мінімум відходів і мінімальна чистка топки в порівнянні з іншими твердопаливними котлами

-Довгий час автономної роботи без дозагрузок завдяки економічній подачі повітря

-Автоматизація процесу горіння. Котел сам регулює, коли збільшувати горіння і коли зменшувати

Підходить тверде паливо великих розмірів

Наша продукція

ІННОВАЦІЯ

Баня PYROLIFE

Справжня баня «по-чорному» по новій технології. Піч кам’янка PYROLIFE дає можливість відчути користь натуральної деревини та силу розкалених каменів.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Твердопаливний пальник для котеленьPYROLIFE ТГ-2

Теплогенераторы PYROLIFE ТГ-2 використовуються в ході реконструкції котелень для оснащення водогрійних та парових котлів різних модифікацій.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Купити твердопаливний котел PyromedPYROMED

PYROMED – високоэфективна та безпечна установка для утилізації медичних відходів. Унікальні технології, технічні і конструктивні рішення, розроблені спеціалістами компанії ТОВ "ЕКО-ЮЕЙ"

Більше

ІННОВАЦІЯ

Газогенераторний утилізаційний котелPYROLIFE КТУ-30

Газогенераторний утилізаційний котел PYROLIFE КТУ-30 – це найкращий засіб реальної економії на опаленні, гарячому водопостачанні та газопостачанні.

Більше

ІННОВАЦІЯ

PYROLIFE КТУД-30

Газогенераторний дров’яний утилізаційний котел PYROLIFE КТУД-30 – це піролізний котел адаптований для використання дров в якості основного виду палива.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Піролізна піч для опаленняPYROLIFE УПМ-01

Побутова піролізна піч PYROLIFE УПМ-01 призначена для опалення приміщень площею до 300 квадратних метрів за умови наявності теплоізоляції. Головна перевага обладнання – прискорений прогрів приміщення

Більше

ІННОВАЦІЯ

Твердопаливний утилізаційний котелPYROLIFE КТУ-200

Твердопаливний утилізаційний котел PYROLIFE КТУ-200 – це екологічно чисте піролізне обладнання, призначене для опалення приміщень та нагрівання води в системі гарячого водопостачання.

Більше