Впроваджуємо сучасні технології в оселі економних господарів. Дізнайтеся про нові системи опаленння більше!

Державна програма «Тепла оселя» та відшкодування витрат на утеплення будинку

Однією з найсерйозніших соціальних ініціатив влади за останні роки стала державна програма «Тепла оселя». Програма передбачає відшкодування відсотків по кредиту або компенсацію частини коштів, витрачених громадянами на утеплення своїх будинків і квартир. Пільги поширюються на придбання обладнання або матеріалів, призначених для підвищення енергоефективності житла. З липня 2016 року видача пільгових кредитів приватним особам тимчасово припинена, але програма як і раніше поширюється на ОСББ і ЖКГ. Ці організації можуть отримати від держави компенсацію витрат на придбання котлів, теплоізоляційних матеріалів та установок, що працюють на альтернативному паливі.

В умовах швидкого підвищення цін на комунальні послуги проблема економії енергоресурсів стоїть перед українцями особливо гостро. Держава також зацікавлена у зниженні загального рівня споживання енергії. Стимулювання громадян до переходу на енергозберігаючі технології – це логічний крок, який допомагає заощаджувати не тільки кожній окремій людині, але і всієї країні в цілому. Сьогодні завдання держави полягає в популяризації інноваційних енергозберігаючих технологій. Пільговим кредитуванням займаються банки, наділені відповідними повноваженнями.

Напрямки дії програми «Теплий дім»

  • Утеплення стін, стелі, фундаментів, горищ, підвалів у будинках із застосуванням сучасних теплоізоляційних матеріалів.
  • Встановлення енергозберігаючих вікон, дверей, балконів у квартирах та під'їздах.
  • Встановлення сучасних приладів обліку тепла і води (холодної та гарячої).
  • Придбання прогресивного енергозберігаючого обладнання:
  • ­котлів, що працюють на різному паливі, крім природного газу;
  • ­радіаторів опалення з терморегуляторами;
  • ­теплових насосів;
  • ­установок для рекуперації тепла повітряних потоків;
  • ­сонячних колекторів для підігріву води та опалення будинку.
  • Придбання матеріалів та обладнання для оснащення індивідуальних теплопунктів.
  • Встановлення модернізованого освітлювального обладнання.

Оптимальний засіб підвищення енергоефективності будинку – встановлення піролізного котла

Один з пунктів програми пільгового кредитовання «Тепла оселя» поширюється на придбання та встановлення твердопаливних піролізних котлів. Таке обладнання не випадково потрапило в список енергозберігаючих засобів. Паливом служать дрова, відходи деревообробки, побутові та сільськогосподарські відходи. Твердопаливні котли українського виробництва ефективно використовуються для опалення і гарячого водопостачання в заміських будинках, на дачах, в гаражах та виробничих цехах. Котел оснащується варильною поверхнею, призначеною для приготування та розігрівання їжі. Таке обладнання дозволяє відмовитися від використання електропечей та електрообігрівачів. Эксплуатація піролізних твердопаливних котлів – це ефективний спосіб економії електроенергії.


Будемо сподіватися, що в найближчому майбутньому держава відновить функціонування програми «Тепла оселя» і кожен мешканець країни зможе утеплити свій будинок з мінімальними фінансовими витратами. Але і сьогодні не варто чекати – купити котел, що працює на деревному паливі, можна вже сьогодні на нашому сайті. Ціна обладнання цілком демократична і вигідна, а економія енергоресурсів дуже суттєва. Тому рекомендуємо вже сьогодні робити крок до підвищення енергоефективності свого житла.

Наша продукція

ІННОВАЦІЯ

Твердопаливний пальник для котеленьPYROLIFE ТГ-2

Теплогенераторы PYROLIFE ТГ-2 використовуються в ході реконструкції котелень для оснащення водогрійних та парових котлів різних модифікацій.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Газогенераторний утилізаційний котелPYROLIFE КТУ-30

Газогенераторний утилізаційний котел PYROLIFE КТУ-30 – це найкращий засіб реальної економії на опаленні, гарячому водопостачанні та газопостачанні.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Купити твердопаливний котел PyromedPYROMED

PYROMED – високоэфективна та безпечна установка для утилізації медичних відходів. Унікальні технології, технічні і конструктивні рішення, розроблені спеціалістами компанії ТОВ "ЕКО-ЮЕЙ"

Більше

ІННОВАЦІЯ

Піролізна піч для опаленняPYROLIFE УПМ-01

Побутова піролізна піч PYROLIFE УПМ-01 призначена для опалення приміщень площею до 300 квадратних метрів за умови наявності теплоізоляції. Головна перевага обладнання – прискорений прогрів приміщення

Більше

ІННОВАЦІЯ

Твердопаливний утилізаційний котелPYROLIFE КТУ-200

Твердопаливний утилізаційний котел PYROLIFE КТУ-200 – це екологічно чисте піролізне обладнання, призначене для опалення приміщень та нагрівання води в системі гарячого водопостачання.

Більше

ІННОВАЦІЯ

PYROLIFE КТУД-30

Газогенераторний дров’яний утилізаційний котел PYROLIFE КТУД-30 – це піролізний котел адаптований для використання дров в якості основного виду палива.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Баня PYROLIFE

Справжня баня «по-чорному» по новій технології. Піч кам’янка PYROLIFE дає можливість відчути користь натуральної деревини та силу розкалених каменів.

Більше