Впроваджуємо сучасні технології в оселі економних господарів. Дізнайтеся про нові системи опаленння більше!

Будова твердопаливного піролізного котла

На сьогоднішній день є чимало способів створення тепла, затишку і комфорту, але найраціональніший з них - установка твердопаливного піролізного котла.


Будова котла

Піролізний котел являє собою конструкцію з топкою, розділеною на дві частини.

Перша частина - призначена для завантаження палива, його повільного тління і виділення газів, які надходять до другої частини - камери допалювання газів. Для управління розрядження в котлі можуть використовуватися спеціальні димососи або дуттьові вентилятори.

Корпус котла зроблений з чавуну або сталі. Не можна однозначно сказати, який матеріал краще, і у сталі, і у чавуну є свої переваги. Чавунні котли важкі, довго гріються, але і довго остигають, зберігаючи в приміщенні тепло. Сталеві котли легші, вони швидко прогріваються, неякісні моделі можуть бути нестійкі до корозії, але поверхні сучасних котлів захищені покриттям на керамічній основі, що допомагає протистояти негативному впливу високих температур і корозії.

Принцип дії

Принцип дії піролізних систем опалення складніший, ніж в інших твердопаливних котлах:

  1. Паливо завантажується на колосник і підпалюється.
  2. Закриваються дверцята котла.
  3. При температурі до 800 ° C і дефіциті повітря відбувається тління палива і виділення деревного газу.
  4. Летючі речовини надходять в камеру допалювання, де до них домішується вторинне повітря, що сприяє згорянню продуктів піролізу і виділенню тепла.
  5. Отримане тепло використовується для нагріву будь-яких теплоносіїв (повітря і води).

Наша продукція

ІННОВАЦІЯ

Твердопаливний пальник для котеленьPYROLIFE ТГ-2

Теплогенераторы PYROLIFE ТГ-2 використовуються в ході реконструкції котелень для оснащення водогрійних та парових котлів різних модифікацій.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Піролізна піч для опаленняPYROLIFE УПМ-01

Побутова піролізна піч PYROLIFE УПМ-01 призначена для опалення приміщень площею до 300 квадратних метрів за умови наявності теплоізоляції. Головна перевага обладнання – прискорений прогрів приміщення

Більше

ІННОВАЦІЯ

Купити твердопаливний котел PyromedPYROMED

PYROMED – високоэфективна та безпечна установка для утилізації медичних відходів. Унікальні технології, технічні і конструктивні рішення, розроблені спеціалістами компанії ТОВ "ЕКО-ЮЕЙ"

Більше

ІННОВАЦІЯ

Газогенераторний утилізаційний котелPYROLIFE КТУ-30

Газогенераторний утилізаційний котел PYROLIFE КТУ-30 – це найкращий засіб реальної економії на опаленні, гарячому водопостачанні та газопостачанні.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Баня PYROLIFE

Справжня баня «по-чорному» по новій технології. Піч кам’янка PYROLIFE дає можливість відчути користь натуральної деревини та силу розкалених каменів.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Твердопаливний утилізаційний котелPYROLIFE КТУ-200

Твердопаливний утилізаційний котел PYROLIFE КТУ-200 – це екологічно чисте піролізне обладнання, призначене для опалення приміщень та нагрівання води в системі гарячого водопостачання.

Більше

ІННОВАЦІЯ

PYROLIFE КТУД-30

Газогенераторний дров’яний утилізаційний котел PYROLIFE КТУД-30 – це піролізний котел адаптований для використання дров в якості основного виду палива.

Більше