Впроваджуємо сучасні технології в оселі економних господарів. Дізнайтеся про нові системи опаленння більше!

Як економити електроенергію вдома

Зростаючі тарифи на комунальні послуги змушують громадян нашої країни все серйозніше ставитися до пошуків відповіді на питання: як економити електроенергію вдома. Проблема особливо актуальна для заміських осель і дачних будинків, не підключених до системи централізованого опалення. Експлуатація електроплит для приготування їжі та електричних обігрівачів вимагає чималих фінансових вкладень. У таких випадках своєчасне натискання кнопки вимикача не є найефективнішим способом зниження затрат. Для реальної економії електрики в заміських будинках потрібно використовувати більш радикальні та дієві методи.

П'ять простих способів економії електроенергії вдома

  1. Використання енергозберігаючих лампочок. Оптимальним рішенням в даному випадку може стати застосування світлодіодних світильників, що характеризуються високою механічною міцністю, довговічністю і безпекою.
  2. Раціональна експлуатація електроприладів. Варто уважніше прочитати інструкцію по експлуатації того чи іншого приладу, щоб зрозуміти, наскільки часто ми власноруч створюємо умови для надмірної витрати електрики. Не залишати побутову техніку в режимі очікування, видаляти накип з чайника, відсунути холодильник від батареї – це лише мала частина дієвих методів зниження енергоспоживання.
  3. Утеплення будинку. Тепловтрати через стіни та покрівлю будинку знижуються в кілька разів при використанні сучасних технологій теплоізоляції. Хороший результат дає установка нових високоякісних склопакетів.
  4. Використання енергозберігаючої техніки. На етикетці кожного електричного приладу вказується клас енергоспоживання. З усього асортименту холодильників, пральних машин та іншої техніки слід вибирати пристрої класу А, А+ або А++.
  5. Організація правильного освітлення. Дуже важливо максимально використовувати резерви природного освітлення. Досягти ефекту економії можна шляхом встановлення місцевих світильників. Також не варто забувати протирати лампочки і плафони, регулярно мити вікна і протягом дня не загороджувати віконні прорізи щільними шторами.

Найефективніший засіб економії електроенергії в заміському будинку

Існує ще один секрет, який дозволить заощадити десятки разів більше електроенергії, ніж всі вищеописані способи разом. Метод заснований на застосуванні твердопаливного піролізного котла. Дане обладнання вирішує цілий комплекс проблем, актуальних для заміського житла. Котел легко підключається до систем опалення та гарячого водопостачання будинку. Експлуатація однієї установки, яка не вимагає витрат електроенергії, позбавляє від необхідності електричного нагріву води для побутових потреб та опалення. В якості палива для таких котлів використовується деревинна сировина будь-якої якості, у тому числі вологі дрова (вологість до 75%). Топити піролізну піч можна дровами, тирсою, стружкою, шматками ДСП та іншими відходами деревообробки. Котел ефективно працює на відходах побутового чи сільськогосподарського походження. Встановивши котли твердого палива в заміському будинку або на дачі, можна не турбуватися про те, як утилізувати домашнє сміття.

В безпеці сучасних котельних установок можна не сумніватися. Паливо горить без диму, в процесі роботи не виділяються шкідливі речовини в атмосферу. Сучасні моделі піролізних установок оснащені варильними панелями, на яких можна готувати або розігрівати їжу. Це гарна можливість відмовитися від електропечей, що «з'їдають» з вашої кишені чималі суми щомісячно. Установка котельного газогенераторного обладнання в приватному будинку – це найкраща можливість безпечної та високоефективної економії. Використовуйте електроенергію розумно, обирайте сучасні енергозберігаючі технології!

Наша продукція

ІННОВАЦІЯ

Газогенераторний утилізаційний котелPYROLIFE КТУ-30

Газогенераторний утилізаційний котел PYROLIFE КТУ-30 – це найкращий засіб реальної економії на опаленні, гарячому водопостачанні та газопостачанні.

Більше

ІННОВАЦІЯ

PYROLIFE КТУД-30

Газогенераторний дров’яний утилізаційний котел PYROLIFE КТУД-30 – це піролізний котел адаптований для використання дров в якості основного виду палива.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Твердопаливний пальник для котеленьPYROLIFE ТГ-2

Теплогенераторы PYROLIFE ТГ-2 використовуються в ході реконструкції котелень для оснащення водогрійних та парових котлів різних модифікацій.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Баня PYROLIFE

Справжня баня «по-чорному» по новій технології. Піч кам’янка PYROLIFE дає можливість відчути користь натуральної деревини та силу розкалених каменів.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Купити твердопаливний котел PyromedPYROMED

PYROMED – високоэфективна та безпечна установка для утилізації медичних відходів. Унікальні технології, технічні і конструктивні рішення, розроблені спеціалістами компанії ТОВ "ЕКО-ЮЕЙ"

Більше

ІННОВАЦІЯ

Твердопаливний утилізаційний котелPYROLIFE КТУ-200

Твердопаливний утилізаційний котел PYROLIFE КТУ-200 – це екологічно чисте піролізне обладнання, призначене для опалення приміщень та нагрівання води в системі гарячого водопостачання.

Більше

ІННОВАЦІЯ

Піролізна піч для опаленняPYROLIFE УПМ-01

Побутова піролізна піч PYROLIFE УПМ-01 призначена для опалення приміщень площею до 300 квадратних метрів за умови наявності теплоізоляції. Головна перевага обладнання – прискорений прогрів приміщення

Більше